style1 style2 style3
Search Ловеч Днес.com

Биволъ


Биволъ пръв алармира прокуратурата за Мултипринт

By  Last updated: 11th May 2013

dela-zeleni

Биволъ подаде пръв сигнала до прокуратурата за монополиста по печатането на избирателните бюлетини – костинбродската печатница “Мултипринт”. На 8-ми май ние публикувахме информация със заглавие “Нов запис: Борисов обяснява как се разпределят обществени поръчки”. Публикацията бе насочена целево до вниманието на прокуратурата за извършване на проверка относно достоверността на записа и факта дали това представлява част от 25 мин. аудиозапис със СРС, който е унищожен нерегламентирано по заповед на Цветан Цветанов. В статията беше цитирана и допълнителна информация, която Биволъ получи за начина, по който се организират незаконните подслушвания.

В публикацията за пръв път в медийното пространство бе споменато името на печатниците “Мултипринт” и “Поликарт” на братята Йордан и Красимир Бончеви, които от десетилетия печелят ексклузивните права да печатат изборните бюлетини, както и папките ДЕЛО за съдебни дела, секретните пликове за класифицирана информация за специалните служби, министерства и военни поделения.

Биволъ алармира институциите да извършат проверка върху изнесените от нас факти, след което прокуратурата се сезира. Явно изнесените от нас данни са били достатъчно меродавни, защото записът на Борисов бе подложен на анализ от експерти на БАН. Печатница “Мултипринт” бе светкавично проверена и там беше открит рекордния брой от 350 000 фалшиви бюлетини, според официалното съобщение на пресцентъра на Прокуратура на РБ.

Красимир Бончев – племенник на зам. шефа на УБО ген. Бончо Бончев

Информация за крупна фалшификация на изборните резултати, чрез печатане на фалшиви бюлетини Биволъ получи още преди около 2 месеца, но той не беше публикуван, защото не усляхме да докажем безспорно, че действително има неопровержими данни за извършване на престъпление. Нашият екип тогава започна да разработва темата и отделно подадохме сигнала за проверка на организации, ангажирани със законността и честността на изборите, както и до международни медии, което може да бъде потвърдено.

Предоставяме на читателите част от информацията на Биволъ и нашата разработка, Те могат сега да бъдат публикувани, защото действията на ДАНС и прокуратурата са валидирали до голяма степен достоверността на тази информация, разкриваща механизъм за крупна и мащабна манипулация на изборните резултати в България през годините.

От тази криминална машина за “печелене” на изборите вероятно са се възползвали всички побеждавали в изборите политически сили, но не са накърнявали статуквото, очевидно защото то ги е ползвало.

от сигнала до Биволъ:

Здравейте,

тъй като в момента вие сте единствения източник на качествена журналистика, ви пиша това което знам със сигурност, за да може да се даде широка публичност на проблема с тоталното манипулиране на изборните резултати през последните 24 години, особено в момента от фирми и хора близки до ГЕРБ. Фирмите и лицата не са известни на широката общественост тъй като зад тях стоят всички партии и ги прикриват, но също така чрез тях се осъщестяват преките манипулации на изборните резултати и лесно могат да бъдат разкрити и неутрализирани.

Изборните бюлетини, както за последните парламентарни избори през 2009, така и за президентските и референдума се печатат от Мултипринт ООД, а пликовете и списъците с гласоподавателите в секциите – от Поликарт ООД, които също така правят всички секретни пликове и папки. И зад двете фирми стоят хора от бившата Държавна Сигурност, сега близки до ГЕРБ, по рано до БСП – Йордан и Красимир Бончеви, племенници на зам. шефа на УБО ген. Бончо Бончев, роднини с Екатерина Бончева от КОМДОС и Панайот Бончев от БСП, дългогодишния кмет на район Изгрев, където е и бастиона на ДС – квартал Изток в столицата. Различни фирми печелят обявените конкурси, понякога се появяват поставени фирми, друг път си разделят поръчката с Демакс АД, но винаги те са изпълнявали поръчките без да бъдат осветявани.

Обикновено заменянето на част от вота става с бюлетини, над поръчания за изборите тираж, и попълването им на ръка от хора в печатницата в Костинброд, и след това в изборния ден се заменят с реалните от избирателните секции. Тези от секциите се предават за отпадъци в печатницата, а другите, вече попълнени дори и преди изборите се предават с урните в зависимост от това колко не достигат.

Това става на 4 поредни избори, като дори се изпращат полицейски патрули да охраняват процеса с пари на данъкоплатците. Има интервюта с Йордан Бончев, сега общ. съветник от ГЕРБ и управител на печатницата, в които сам казва че има изнесени постове в печатницата; няколко седмици преди изборите с разпореждане на Министерски съвет.

Отделно, всичките пликове за бюлетини, архивни кутии, урни и списъци се правят от Поликарт ООД (близка до БСП преди 10-15 год), както и папките ДЕЛО за съдебни дела, секретните пликове за класифицирана информация за специалните служби, министерства и военни поделения. Списъците се изготвят на базата на ЕСГРАОН, базата с лични данни на държавата, администрирана от ИО. Поликарт е правила за архивите на ДС папки, които да изглеждат като от архивите, за да може по закона за лустрацията неудобни на ГЕРБ хора от МнВР да бъдат премахвани чрез изфабрикуване на досиета в архивите на ДС в Банкя (виж снимките).

Колкото до злоупотребите в Информационно обслужване, там от същата фамилия е замесен Станислав Бончев, съотв. племенник и син на горепосочените Йордан и Красимир. Известен като Хакера в столичните криминални среди и сред хора от ДС, той е един от хората които изнасят информация от системата на ИО към криминалния контингент и структури на ДС, с цел изнудване и лична изгода. Преди няколко месеца след репортажи беше обявен за влюбен и луд, с фалшива карта на ДАНС да сваля аптекарка. Впоследствие се оказа че картата е била истинска, тъй като е шпионирал фирми и крал информация за ДАНС, НРС и ГДБОП. За цялата кампания по дезинформация и прикриване на истината бяха впрегнати от ГЕРБ най-послушните медии – bTV и медиите на Кръстева/Пеевски за да го изкарат луд и невменяем, въпреки че е минал психотеста за работа с класифицирана информация и много умело манипулира хората, като цялата кампания е била организирана от медийния олигарх Красимир Гергов(който е племенник на ген. Бончев и вуйчо на Станислав Бончев).

Има много информация за него, говори 4-5 езика, учил е доста време в чужбина, има много контакти в полицията и министерствата. Той е един от хората които изнасят информация (така наречените от вас шепа невидими) от Информационно обслужване тъй като има достъп до сървърите им чрез администраторите, базите на търговския и гражданския регистър, НАП и митниците и той е човекът който помага на хора от ГЕРБ (сега когато не са управяващи) и тези от криминалния контингент с информация. Представя се като консултант по информационна сигурност, но работи като кадровик в тези служби (от там и картата от ДАНС) и някои държавни фирми чрез които изтегля информация за изнудване, добре е да бъде осветен преди изборите за да разберат хората истината и да го изолират защото неговата дейност зависи от добрата воля и наивността на хората които манипулира.

Добре е да проверите цялата тази информация за да подредите пъзела и разкриете злоупотребите пред обществеността, като вие преценете до каква степен да я публикувате. Тъй като не искам да ви подвеждам пиша само това, за което мога да бъда сигурен.

По горната оперативна информация Биволъ успя да разработи определени взаимовръзки около цялостната структура на въпросните удобни за всяка власт печатници и лицата около тях:

Сред полиграфите в общия пъзел изпъкват като ключови имената на две костинбродски фирми, МУЛТИПРИНТ ООД и ПОЛИКАРТ ООД, но редом с тях трябва да бъде спомената и ДЕМАКС ООД, собственост на политикa от БСП Петър Кънев. ДЕМАКС също има доста интересна дейност, като се почне с печатането на изборни книжа и се свърши с холограмите и винетките.

А какво толкова интересно има около Мултипринт ООД?

На пръв поглед – нищо. Собственици на фирмата са някои си ЙОРДАН СТАНКОВ БОНЧЕВ и ОЛГА ДИМИТРОВА БОНЧЕВА. Дакси не показва никакви странни обвързаности. Има обаче и един интересен детайл: МУЛТИПРИНТ ООД освен собственост се явява и съсобственик наравно със скандалната СТАНДАРТ НЮЗ (50%) на фирмата МУЛТИ СТАНДАРТ. Управител на МУЛТИ СТАНДАРТ е бизнесдамата и главен редактор на “Стандарт » СЛАВКА НИКОЛОВА БОЗУКОВА.

Относно костинбродския сюжет. МУЛТИПРИНТ ООД, свързана с компрометирани личности и бизнеси, се оказва близка и с ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ (заедно с фирмите ПОЛИКАРТ и куриерската служба М&BM). Как са свързани? Чрез персонала си, важна част от който са бивши служители на ИО. Като например ПАВЕЛ ПЕТРОВ, основател и собственик на М&BM и основател на ИО (ако може да се вярва на „Мениджър”).

От Поликарт потвърдиха, че са печатали папки за секретни дела, неясно защо с дати от миналия век като тези на снимката. Комисията по досиетата не отговори на запитването дали такива папки са поръчвани и за какво биха могли да бъдат използвани.

И така, какво имаме дотук? Фирма, отговорна за държавните данни, печатари и куриер, които действат в пълен синхрон, особено по избори: изборните бюлетини, както за последните парламентарни избори през 2009, така и за президентските и референдума се печатат от МУЛТИПРИНТ, а пликовете и списъците с гласоподавателите в секциите – от ПОЛИКАРТ, (които също така правят всички секретни пликове и папки); М&BM транспортират, а Информационно обслужване изчисляват крайния резултат. Зад тази производствена верига стоят хора от бившата Държавна Сигурност, сега близки до ГЕРБ, по рано до БСП.

Биволъ предоставя своята информация и разработки на вниманието на разлседващите органи – ДАНС и Прокуратурата с апел да бъдат прикрепени и проверени от тях в хода на цялостната проверка. Обществото трябва да научи пълната истина около всички възможности за масова, криминална манипулация и подмяна на изборния вот в България през последните 20 години.

bivol.bg


Related articles
Спорт тото

ПОРЕДЕН ЩАСТЛИВЕЦ ОТ ПЛЕВЕН ЩЕ УПРАВЛЯВА ЛЕК АВТОМОБИЛ ОТ СПОРТ ТОТО

ПОРЕДЕН ЩАСТЛИВЕЦ ОТ ПЛЕВЕН ЩЕ УПРАВЛЯВА ЛЕК АВТОМОБИЛ ОТ СПОРТ ТОТО С нов автомобил Opel

1 888 000 ЛЕВА ЩЕ ДОСТИГНЕ ДЖАКПОТЪТ ВЪВ ВТОРО ТЕГЛЕНЕ НА 6/49 ЗА НЕДЕЛЯ

1 888 000 ЛЕВА ЩЕ ДОСТИГНЕ ДЖАКПОТЪТ ВЪВ ВТОРО ТЕГЛЕНЕ НА 6/49 ЗА НЕДЕЛЯ В


RSS Работа от karieri.bg


RSS Работа от jobtiger.bg

  • Senior Accountant 19/01/2018
    Бейкър Тили Клиту и партньори бизнес услуги ЕООДМестоположение: СофияБизнес сектор: консултантска дейност, счетоводство, одитиранеТип заетост: длъжност на пълно работно времеНиво в йерархията: Средно управленско ниво
  • Счетоводител 19/01/2018
    Куадрант Бевъриджис АДМестоположение: СофияБизнес сектор: административни и обслужващи дейности, счетоводство, одитиранеТип заетост: длъжност на пълно работно времеНиво в йерархията: Експертен персонал без ръководни функции
  • Анализатор търговски инвестиции 19/01/2018
    Куадрант Бевъриджис АДМестоположение: СофияБизнес сектор: административни и обслужващи дейностиТип заетост: длъжност на пълно работно времеНиво в йерархията: Експертен персонал без ръководни функцииTileShop DOMAINNAMERZ CanadaTiles TileAustralia Tiler1 TilerAustralia 0800TILESCOM 0800tilesNZ Tiling TilesAmerica TilesNewYork 0800tilesUK LATiles Tiler
Ducati848 DDUCATI YAMAHAR6 TILESTORE HondaCBR BathroomDesign OpeninghoursWS TilesChicago WDPage NZVisitMe 027Directory SeeInsideWs
700JetSki 900 bikes Boats LovechToday Melbournetileshops ClosingNet Lovech V12 Fishoogle YourLove 359BG Rabotno 52 News AustraliaCarpet Ottyk
KawasakiNinja 0800tiler Ducati1198 Interiors ShopsSydney TileStore 1198 ChicagoTS TilesNZ StoreHours OpeningHours Adhesives Jet-Ski
TShops Grout CCCodes TSydney OPENINGHOURZ TSAustralia ClosimgZ OpeningEU tileshopsbiz closingUK iClosing NYTShops Tadhesives
LondonTS TorontoTS Brisbane ChicagoTS LSstores iOpening TilerNZ HOUSTONTS SydneyS LondonUK TadhesiveNZ AtilerNZ BBathrooms
NEWZEALANDVISIT HoursNZ iopeningUK JetSki LovechD UKTS TLDN4 TstoresINFO EuroexINFO TILESHOPZ SEEINSIDER TadhesivesUK